APP SOFTWARE brandwerende doorvoeringen offline op bouwtekening plaatsen met actueel logboek en meldsysteem

Met de softwareversie 3.0 client van QR Log Systems kunt u voordelig en snel uw doorvoeren rechtstreeks op de bouwtekening loggen. Met de client-versie werkt u in het system van QR Log Systems en kunt u tegen lage kosten uw logboek maken. Uw eigen systeem met een eigen Android app met uw eigen producten, opdracht-geversinlog en projectstatussen is mogelijk. 
 

Android App voor offline rechtstreeks op bouwtekening loggen
Met de App op uw mobiele telefoon of tablet kunt u zowel online als offline werken. Voor de werkzaamheden selecteert u snel en eenvoudig de gegevens en voegt u een foto toe die in de PDF-rapportage zichtbaar is.

Iedere soort doorvoer krijgt op de bouwtekening zijn eigen kleur marker. Deze kleuren en posities worden doorgestuurd naar de server. Hier kunt u een bouwtekening in PDF downloaden met daarop de kleuren en nummers van de QR-Codes. Om de gegevens te bekijken kunt u in de PDF op de marker klikken en worden de gegevens zichtbaar in de webbrowser. 
 

Online beheer
In het online beheer kunt u product certificaten en andere documentatie aan het project toevoegen. Voor uw (na-)calculatie kunt u een Excel overzicht van het hele project downloaden. Met 1 druk op de knop kunt u selecteren, berekenen en eventueel uw meerwerk uit het project halen. 
 

Hoe werkt ’t? Direct starten!
Telefonisch of per e-mail meldt u uw project bij ons aan en u ontvangt van ons inlog-gegevens om de app te activeren. Wij plaatsen voor u de bouwtekeningen in de app, sturen u de stickers per post toe en u kunt beginnen met het loggen. Met de inlog kunt u in de online omgeving het PDF logboek en de bouwtekening bekijken en voor uw klant downloaden. In de online omgeving kunt u uw productcertificaten toevoegen en een Excel export met alle gegevens  van het project downloaden voor (na-)calculatie. 

Bekijk de brochure PDF

 Honderden gebouwen in Nederland zijn voorzien van het QR Log Systeem met het digitaal logboek en meldingen voor onderhoud en controle. Een aantal referenties vindt u in dit overzicht
 


 

Bovenstaand een beknopte omschrijving van de belangrijkste functies.
WIlt u uitgebreide (prijs-)informatie en/of een demo, neemt u dan contact met ons op.

Voorbeeld rapportage (PDF)